2023 Trend Renkleri Belli Oldu!

2023 abiye elbise modelleri trend renkleri belli oldu. Canlı ve koyu pembeler, geçen senenin etkisiyle hala asaletini koruyan lila tonlar, parlak beyazlar ve daha fazlası bu sene özellikle abiyelerle başımızı döndürecek. 2023 abiye elbise modelleri tüyler, saten, şifon, dantel ve kadifelerle zarif bir şekilde birleştirilen bir çok trend elbise yılın en trend renkleri ile birleşmeye artık hazır.

Son birkaç yılda, tasarımcılar ve moda evlerinin çok çeşitli tonları ve tonları kucaklamasıyla daha cesur ve canlı tonlara doğru bir kayma görüldü. Derin, zengin kırmızılar ve morlardan parlak, göz alıcı sarılara ve yeşillere kadar, moda endüstrisi son sezonlarda çeşitli renkleri cesurca benimsedi.

Her sezon olduğu gibi bu sezon da klasikleşen trend renklerden biri yine kırmızının tonları oldu. Derin bordo ve bordodan parlak, cesur kırmızıya kadar, kırmızı hem gündelik hem de abiye elbise modelleri için popüler bir seçim olabilir.

Sarı, son birkaç yıldır giyim modasında parlak, güneşli tonlardan daha sessiz, hardal tonlarına kadar değişen tonlarla popüler bir trend rengi olmuştur. Bu cesur renk genellikle bir kıyafete neşe katmak için kullanılır ve daha dengeli bir görünüm oluşturmak için genellikle siyah, beyaz ve gri gibi nötr tonlarla eşleştirilir.

Yeşil aynı zamanda tesettür abiye elbise modasında parlak tonlarından daha sessiz, zeytin tonlarına kadar değişen tonlarla popüler bir trend rengi olmuştur. Bu renk genellikle bir kıyafete doğa dokunuşu katmak için de kullanılır ve daha dengeli bir görünüm oluşturmak için genellikle siyah, beyaz ve gri gibi nötr tonlarla eşleştirilir.

Bu trend renklerine ek olarak, giyim modasında daha sessiz, nötr tonlara doğru bir eğilim de görülüyor. Bej ve diğer nötr tonlar hem gündelik hem de abiye elbise modelleri için popüler seçimler olmaya devam ediyor ve daha şık bir görünüm oluşturmak için genellikle cesur parçalarla eşleştirilmeye hazırlanıyor.

Uzun abiye elbise modellerinin modası hiçbir zaman geçmedi ve uzun yıllar boyunca zarif gece elbiseleri, akşam etkinlikleri için ana abiye elbise trendlerinden kabul edildi. Moda tasarımcıları, 2023 gece elbiseleri olarak kabarık çok katmanlı etekleri seçmenizi tavsiye ederken renk konusunda da sizi yarı yolda bırakmıyor. Renk yelpazesinde, en parlak tonları seçebilir veya daha klasik, pastel bir renk düzeninde de kalabilirsiniz ama mutlaka pembe tonlarını denemelisiniz.

Siyah Abiye Elbise Modelleri

Siyah dantel popülerliğin zirvesinde olacak. Siyah ajur ekler ile şık dantel abiye elbiseler 2023’te, basit kesim ve ölçülü stil nedeniyle oldukça mütevazı görünüyor ve tesettür abiye elbise modellerinde kendini ön plana çıkarıyor. Dantel elbiseler derin bir dekolteye ve ultra kısa uzunluğa sahip olmayacak ancak aynı zamanda prezentabl ve şık görünümlerini siyah renkten almaya devam edecekler.

Parlak kırmızı tonları 2023 abiye moda trendlerinde de bulunuyor. Ünlü tasarımcıların moda koleksiyonlarında yer alan kırmızının tüm tonlarındaki abiye elbiseler, mütevazı koyu renk elbiselerin aksine kokteyl versiyonlarında sunuluyor.

Klasik modellerin taraftarları için tasarımcılar, sütlü ve krem ​​​​açık renklerde bir dizi model geliştirdiler.

Bu renkteki dantel elbiseler, bronz ten üzerinde mükemmel görünür. Moda tasarımcıları, örneğin debriyajlar gibi şık bir görünüme dantel aksesuarları eklemenizi önerir.

Sıcak, yumuşak tonlardaki ajurlu elbiseler 2023 gece giyim trendinde. Kılıf elbise, dantelin karmaşıklığını ve özgünlüğünü mükemmel bir şekilde gösterebilen basit bir stildir.

Ayrıca "Davetlere Göre Abiye Seçimi Nasıl Olmalı?" yazımızı da okumak isteyebilirsiniz.

Tesettür Abiye Modelleri 

2023 tesettür abiye modellerinde trend renklerle upuzun tasarımları, göz alıcı ışıltılar ve naif kumaşlarla modası yüksek detaylar öne çıkıyor.

Markaların yaz koleksiyonlarında şifonlarla tasarlanan tesettür abiye elbiseler 2023 renkleriyle göz kamaştıracak. Hareketli pastel tonları ayrı birer tasarım harikası yaratmaya yardımcı olmuş görünüyor. Kabarık etekler ise abiyelerde en çok tercih edilen tasarımlar olacak gibi görünüyor.

Saten abiyeler yeşil tonları ile çok daha farklı bir görünüm yaratabilir. Yeşilin en özel tonlarından cam göbeği gibi trend renk seçimleriyle tasarlanan tesettür abiye elbiseler 2023 modellerini stilin anahtar parçaları olarak favoriler arasına aldırmaya kararlı.

Genel olarak, son birkaç yılda giyim modasındaki trend renkler, tasarımcılar ve moda evlerinin çok farklı renkleri ve tonları kucaklamasıyla çeşitlilik gösteriyor. Cesur, canlı tonlardan daha sessiz, nötr tonlara kadar, moda dünyasında herkes için bir şeyler var. İster cesur, gösterişli parçalar ister daha incelikli, sade görünümler tercih edin, kişisel tarzınıza ve zevkinize uyacak bir trend renk var.


Paylaş: Facebook Twitter Youtube

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar