2017 tesettür elbise modası

“2017’nin tesettür elbise modellerinde ne öne çıkıyor?” diye sorarsanız öncelikle sadelik ve düz renk kullanımları diyebiliriz. Bu yıl yine elbiselerin etek kısımlarında pileler görüyoruz. Ayrıca dökümlü kumaşlarda önden fermuarlar ya da kuşaklar, kol manşetlerinde sade süslemeler öne çıkıyor.

2017’nin tesettür elbise modellerindeki renk tonları içinse “sakin” ifadesini kullanabiliriz. Yani, kırmızı gibi iddialı bir rengin bile oturaklı, ağır tonları karşımıza çıkıyor ya da fümeler, nefti yeşil ve bordolar ile siyah rengi çokça görüyoruz.

Dökümlü kumaşların yanı sıra daha çok abiye modellerde gördüğümüz kadifeler, parlak kumaşlar 2017 kış sezonunda öne çıkanlar. Kürk, dış giyimde olduğu kadar; elbise, bluz, gömlek gibi parçalarda da kullanılmaya başladı. Özellikle elbiselerde genellikle yaka kısmında ve kol manşetlerinde, fikir olarak iddialı gelse bile sade, minimal kullanımlarıyla karşımıza çıkıyor.

Evet düz renk kullanımı öne çıkıyor dedik ancak modacılar, biraz hareket ve canlılık sevenleri de düşünmüş olmalı ki, geride bıraktığımız ilkbahar-yaz aylarının adeta bir devamı diyebileceğimiz nitelikte çiçek deseni kullanımları da göze çarpıyor tesettür elbiselerde. Ama yine de bir tutarlılık söz konusu, zira canlı çiçek desenleri yine haki, nefti yeşili gibi renklerin üzerinde kullanılıyor.

2017 kış modasında elbiselerin tamamlayıcısı olarak yelekler de öne çıkıyor. Elbise ile takım seçeneklerin yanı sıra kendi zevkinize göre kombinleyebileceğiniz bu şık parçalar, sade bir elbisenin üzerine giyilince hoş bir hareketlilik kazandıracaktır.

Lacrima’nın 2017 Kış Koleksiyonu’nde yer alan birbirinden şık elbise modellerine, size en yakın Lacrima mağazasından ulaşabilirsiniz. http://www.lacrima.com.tr/en-yakin-lacrima

 

 

Paylaş: Facebook Twitter Youtube

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar