Öne Çıkan Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür modasında yepyeni ve heyecan verici tasarımlar, cesur renk kullanımları ve parlak kumaşlarla tanışmaya hazır olun. Feminen tasarımlar; pırıltılı, payetli, simli kumaşlarla buluşuyor. Eteklerde ve bluzlarda da simli ve parıltılı işlemeleri görmek mümkün. Ancak bu tasarımlar abartıdan uzak, etkili bir sadelik ile kendini gösteriyor. Payetli abiyelere ek olarak, etek kısımlarında çiçek motifleri abartıdan uzak bir kullanım ile karşımıza çıkıyor. Tesettür abiye modellerindeki moda renkler arasındaysa siyah, kahve tonları, kiremit rengi, nehir mavisi, hardal sarısı, bronz kırmızı, zeytin yeşili, kobalt mavisi ve fuşya yer alıyor.


Tesettür modasında günlük kıyafetlerde ise öne çıkan modeller arasında tunikler, yine sezonun yıldızı. Hem kullanışlı, hem rahat, hem de son derece şık olan tunik modelleri bu yıl yine hanımların gözdesi olacak. Bu yıl, sade ve sakin tasarımların hakim olduğu tuniklerde çizgi desenlerini sıkça göreceğiz. Ayrıca yazın viskon, pamuklu kumaş seçenekleri ile karşımıza çıkan tunikler kış aylarında sıcak tutan triko seçenekleriyle bizi bekliyor. Yine çizgili modelleri bluzlarda da görmek mümkün olacak.


Ayrıca "Tesettür Giyimde Son Trendler" başlıklı yazımızı da okumak isteyebilirsiniz.


Tesettür giyim trendleri arasında geçen yıl olduğu gibi yine kolyeli ve kendinden kemerli modeller yer alacak. Tunik modellerindeki moda renkler ise şöyle: Koyu kahve, mercan, fuşya, pembe, kahverengi, lacivert, ekru, koyu safran, kum rengi ve bej. Günlük hayatımızın bir diğer kurtarıcısı pançolarda ise yeni sezonda pek çok renk seçeneği karşımıza çıkıyor. Abiye elbise tesettür modelleri için öne çıkan renk kullanımları ise şöyle: Bordo, karamel, haki, mürdüm, taba, kahve tonları ve siyah olarak sıralayabiliriz.


Çiçek desenleri sadece abiye modellerde değil, dış giyimlerde de karşımıza çıkıyor. özellikle de feracelerde... Kullanım rahatlığı sayesinde hanımların sıkça tercih ettiği feraceler de bu yıl çiçek açacak. Çiçek desenleri özellikle kol ve omuz kısımlarındaki kullanımlarıyla karşımıza çıkacak. Abiye modellerinde yarasa kollu tasarımlar, pullu işlemeler dikkat çekiyor. Ferace modelleri arasında trend olan renkler ise siyah başta olmak üzere fuşya, krem, vizon, haki yeşil, yağ yeşili, bordo, kemik rengi ve gri olarak öne çıkıyor.

 

 

 

Paylaş: Facebook Twitter Youtube

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar