İlkbahar-Yaz Abiye Elbise Modası

Şubat ayının yarısı geride kaldı ve ara ara soğuklar kendini hissettirecek olsa da Mart ayı ile birlikte bahar mevsimi güzel yüzünü göstermeye başlayacak. Birinci cemrenin havaya düşeceği şu günlerde biz de ilkbahar ve yazı müjdeleyen yeni koleksiyonumuzu geçen yıl da katıldığımız, İzmir’de düzenlenen IF Wedding Fashion Fuarı’ndan moda profesyonellerinin ve moda meraklılarının beğenesine sunmanın mutluluğunu yaşadık.


Yeni sezon abiye elbise koleksiyonumuza ilgi oldukça yoğundu ve çok olumlu yorumlar alarak İzmir’den ayrıldık. İlkbahar-Yaz Lacrima Koleksiyonu, bu yıl krem rengi, toz pembe, beyaz, gümüş, açık leylak, bebek mavisi gibi renklerle dikkat çekiyor. Parlak kumaşların yanı sıra tüller, danteller ve işlemeler ile zenginleşen özel tasarlanmış abiye modellerde, bele oturan kesimler ağırlıklı olarak kendini gösteriyor. Bu tasarımlarda, kuşak ya da ince kemerler görülürken dar kesim, baseni saran etek kısımları olan elbiselerin yanı sıra dökümlü ve uzun etek boyları da bu senenin kreasyonunda öne çıkıyor.


Ayrıca "Abiyeler İçin Ayakkabı Seçmenin Püf Noktaları" başlıklı yazımızı da okumak isteyebilirsiniz.


Kumaş ve renk seçiminden işlemelere ve desenlere kadar her bir abiye elbisenin üzerinde ince ince çalışan Lacrima tasarımcıları, İlkbahar-Yaz koleksiyonunda ayrıca çiçek desenlerine ve özel olarak dikilmiş güllere yer verdi. Günlük yaşamımızda özen gösterdiğimiz giyimlerimize ve imajımıza, özel günlerde daha da özen gösteriyoruz. Hayatımızda yaşadığımız ya da tanık olduğumuz çok ender anlardan olan düğün, nikah, kına töreni, nişan, sünnet gibi özel günlerin yanı sıra özel davetler, özel yemek organizasyonları için de zevkinize göre pek çok abiye elbise ve tesettür abiye elbise modelleri bulabileceğiniz Lacrima İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu web sitemizden inceleyebilirsiniz. 

Paylaş: Facebook Twitter Youtube

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar