2017-2018 Sonbahar-Kış Modası

Kışın yavaş yavaş göz kırptığı bugünlerde, sonbaharın ılık güneşi belli aralıklarla da olsa kendini göstermeye devam ediyor. Lacrima olarak, çok verimli bir yaz mevsimini geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaz başında ve yaz sonunda çıkardığımız iki yeni koleksiyonumuz, siz değerli moda severler tarafından çok beğenildi ve yoğun bir ilgi ile karşılandı. Yaz sonu koleksiyonumuz sonbahar günlerinde de sizlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Bir taraftan da 2017-2018 sonbahar-kış koleksiyonumuzun hazırlıklarının heyecanını yaşıyoruz. Bu senenin sonbahar-kış trendleri ne diye baktığımızda; bele oturan feminen tasarımların öne çıktığını görüyoruz. Bu tasarım yaklaşımını ise retro akım ve vintage tarz tamamlıyor. 70’li ve 80’li yılların temalarından esintiler gördüğümüz 2017-2018 sonbahar kış kreasyonlarında bu modellere güncel bir bakış açısı getirildiğini de söylemek gerek.

Hemen hemen her kış görmeye alıştığımız peluşlar ve kürkler bu sene de kendini gösteriyor. 70’lerin etkisi de kendini buralarda daha etkili gösteriyor.  2017-2018 sonbahar kış modasında pelüş ve kürkler; ister günlük kullanım için olsun, ister abiye elbiselerin eşlikçisi olsun; 70’lerdeki gibi rengarenk... Kürkleri turuncu, kırmızı gibi canlı ve sıcak tonlarda göreceğiz. Yakalarda ve omuz aksesuarı olarak karşımıza çıkan kürklerin kullanım alanlarından biri de boydan boya kollar olacak. Zira bu senenin trendlerinden biri de volümlü kollar ve bu hacmi en iyi veren malzemeler arasında kürkler de yer alıyor. Ayrıca yine 70’lerin etkisiyle bu sene bohem tarzları, baharat tonlarını, büyük kemerleri, maksi etekleri vitrinlerde görmek mümkün.

Özellikle 80’ler vurgusunda geniş omuzlu modeller, metalik renkler, vinil kumaşlarla karşılaşacağız. 80’lerin esintilerini kumaşlarda da görmek mümkün. Bunlar içerisinde en çok öne çıkan ise kadife kumaşlar. Özellikle siyah, bordo, nefti yeşil gibi ağır renklerde kendini çok daha iyi gösteren bu kumaş, kış abiye modellerinin favorilerinden. Ayrıca yine drape ve vinil kumaşlar da öne çıkıyor.

Desenler ise günlük kıyafetlerde kare, ekose, pötikare ağırlıklı görülürken, özel günler için tercih edeceğiniz elbiselerde yine çiçekler, kendinden desenli kumaşlar, gold işlemeler dikkat çekecek.

Şimdiden sıcacık ve güzel bir kış geçirmemiz dileğiyle... Lacrima’yı takip etmeye devam edin, yepyeni elbise tasarımlarımızı kaçırmayın.

Paylaş: Facebook Twitter Youtube

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar